homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce inseamna pt voi "a insela"?-2

#20 2008-02-15 22:22:50

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?

mihaela2289 cum sa iti demonstreze ca nu se va mai repeta? eu am o idee fixa si anume: cine a inselat 1 data, o va mai face si altadata cu siguranta. poate nu e adevarat in toate cazurile, dar mie asta mi-a intrat in cap

#21 2008-02-15 22:24:19

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Daca doar se culca cu altcineva, e inselat, dar nu e mare lcuru,mai ales daca nu aflu. Daca aflu, nu stiu cum ar trebui sa reactionez, cel mai tare m-ar deranja ca nici n-a avut dorinta de a-mi ascunde, ceea ce arata ca de fapt vrea sa se desparta de mine...
Oricum, mult mai tare m-ar deranja sa curteze pe altcineva, sa vorbeasca cu ea, sa aiba incredere, sa aiba o "relatie". Ala e inselat cu adevarat.

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#22 2008-02-15 22:24:21

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

alexia a scris:

hmm... eu consider ca inselatul incepe de la dorinta de a avea pe altcineva!
Oare cum puteti voi sa iertati o partida de sex? Mi-as imagina secunda de secunda cum a atins-o, cum a sarutat-o, cum a dezbracat-o, cum a avut-o si cum i-a placut si ca a simtit placerea si s-a bucurat de intimitatea pe care o avea cu mine, acum cu alta!!!!! Eu probabil as vrea sa iert ca sa nu-l pierd, dar nu as putea sa trec cu vederea .... mi-as face viata un calvar!

subscriu. in totalitate

hjarta

#23 2008-02-15 22:25:03

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

da, e o idee care de cele mai multe ori e valida, dar poate fi si infirmata. nu stiu exact cum ar putea sa-mi demonstreze, dar daca nu ma face sa am iar incredere in el relatia se degradeaza
ah, si daca l-as prinde a doua oara i-as trimite pe amandoi pana la floreasca cu ambulanta....pe el ca nu se multumeste ca l-am iertat o data si pe ea ca trebuie!!

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#24 2008-02-15 22:25:07

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

inselat in ce sens?...ca daca imi ascunde ca a facut un ciubuc pentru ca sa-mi cumpere mie ceva surpriza nu e inselat...sau daca imi ascunde ca a vorbit la telefon cu un prieten ...daca eu ii ascund ca oja a costat mai mult ca sa nu faca gura inseamna ca il insel?...
daca e vorba de sex...te inseala?...nu stiu...daca vine acasa si e acelasi om se poarta la fel ca inainte...nu o pot numi  chiar inselat...nu stiu ce poate fi...ma mai gandesc
daca insa e vorba de inima...daca e vorba de implicare sentimental cu alta persoana atunci clar e vorba de inselat...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Publicitate

loading...

#25 2008-02-15 22:25:52

Loveable
Diamond member

mihaela... una e sa iasa la o cafea cu o colega, amica veche...si alta e sa invite o "necunoscuta" la o cafea...
sau nu? tu ce zici? nici ala nu e "inceput de inselat"?

hjarta

#26 2008-02-15 22:26:11

andrutza
Vizitator

mika a scris:

andrutza a scris:

dar mai exact ce face iubitul tau?

pe mine ma intrebi sau pe Loveable?

pe loveable

#27 2008-02-15 22:28:53

mika
Insomniac member

bine, dar daca el o iubeste pe ea si au o relatie buna, de ce simte nevoia sa se mai culce si cu alta? cu sau fara implicare sentimentala... eu asta nu inteleg. inseamna ca  ea nu mai e suficient de buna pt el nu? si atunci ar fi trebuit sa ii spuna lucrul asta si sa decida de comun acord..se despart sau ce mai fac..........
complicata mai e viata asta

#28 2008-02-15 22:29:38

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

poate o mik aventura cu cineva cu care nu ar avea de-a face poate as ierta insa sa tina la altcineva sa se gandesca la alta in timp ce e cu mine...niciodata! asta e inselatul suprem pt mine!

#29 2008-02-15 22:30:19

mihaela2289
Hero member

Loveable a scris:

mihaela... una e sa iasa la o cafea cu o colega, amica veche...si alta e sa invite o "necunoscuta" la o cafea...
sau nu? tu ce zici? nici ala nu e "inceput de inselat"?

nu cred ca e inceput de inselat, are libertatea de a decide ce face, daca vrea sa iasa la o cafea cu alta, sa iasa, ca o cafea nu ii pot interzice..dar daca aflu ca a facut mai mult de atat....nu-mi place
sunt o fire geloasa dar am inceput sa ma tratez, ptr ca trebuie sa fim si toleranti....nu poti sa-l strangi de gat ca a iesit la o cofetarie..si nici sa-l controlezi non stop prin telefoane si mail-uri.ca daca vrea sa te insele, are si alte mail-uri si teleon de munca cu zeci de nr necunoscute....asa ca....

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#30 2008-02-15 22:31:52

mika
Insomniac member

intrebare.. ( nu stiu ce am in seara asta... big_smile cred ca sunt in depresie )...daca el e cu iubita lui si se gandeste la alta, asta nu e tot inselat?????

#31 2008-02-15 22:33:14

Loveable
Diamond member

Eu stiu ca daca vrea sa ma insele, poate sa o faca si cu mine de mana fara sa imi dau seama, dar nu sunt de acord cu faza cu cafeaua smile adica tu daca ai avea magazinul tau si ar veni un client...
si i-ai cere id de mess bla bla si pana la urma l-ai invita la o cafea...
oare din ce motiv l-ai invita? ai putea avea vreun motiv inocent si plauzibil?

hjarta

#32 2008-02-15 22:33:49

mihaela2289
Hero member

daca pe acea alta o vede zi de zi, sau vb la tel des...sau mai stiu eu ce, poate fi inceputul unei relatii
si-i spui clar: eu sau ea?
daca nu raspunde TU repede ii zici pas.. (si fiindca sunt o fire mai impulsiva, o sun pe aia si o balacaresc..oups:">)

msg asta e ptr mika...o sa dau citez fiindca vad ca pana scriu eu apar alte posturi

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-02-15 22:35:31)

#33 2008-02-15 22:33:58

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

mika a scris:

intrebare.. ( nu stiu ce am in seara asta... big_smile cred ca sunt in depresie )...daca el e cu iubita lui si se gandeste la alta, asta nu e tot inselat?????

pai eu ce am zis  ? big_smile

#34 2008-02-15 22:35:08

andrutza
Vizitator

Daca e cu iubita si se gandeste la alta in sensul ca ii e dor de ea ii lipseste, il atrage din multe pct de vedere, da e inselat cu gandul....deja s-au produs multe in sufletul si mintea lui dupa mine si e mai mult decat dorinta de aventura sau atractie fizica.

#35 2008-02-15 22:36:01

mika
Insomniac member

alexia a scris:

mika a scris:

:k?ra:

#36 2008-02-15 22:37:00

Loveable
Diamond member

Mika...incercand sa restrang si eu inselatul asta in cateva fraze si fapte, am ajuns la o concluzie...
Prefer sa faca sex cu ea si sa se gandeasca la mine, decat sa faca sex cu mine si sa se gandeasca la ea...

hjarta

#37 2008-02-15 22:38:12

andrutza
Vizitator

Loveable a scris:

Eu stiu ca daca vrea sa ma insele, poate sa o faca si cu mine de mana fara sa imi dau seama, dar nu sunt de acord cu faza cu cafeaua smile adica tu daca ai avea magazinul tau si ar veni un client...
si i-ai cere id de mess bla bla si pana la urma l-ai invita la o cafea...
oare din ce motiv l-ai invita? ai putea avea vreun motiv inocent si plauzibil?

Eu spre ex mai ies cu baieti la suc, in oras si daca invit un baiat undeva asta nu inseamna ca ies cu vreun scop anume sau ca ma atrage, pur si simplu ies ca poate nu am ce face, ma plictisesc si nu am pe altcineva la indemana.

#38 2008-02-15 22:38:46

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

alexia a scris:

mika a scris:

idem rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.